Farmaceitiskās kvalitātes kontrole un nodrošināšana

Olpha nodrošina augstus kvalitātes standartus produktu izstrādē, ražošanā, testēšanā, kontrolē un izplatīšanā, kas garantē visaugstāko saražoto produktu un pakalpojumu kvalitāti, ļaujot pacientiem uzlabot savu veselību un to saglabāt.

Kvalitātes principi

Kvalitātes nodrošināšana visos aspektos

Materiālu izvēle

Mūsu produktu kvalitātes nodrošināšana sākas ar rūpīgu izejvielu izvēli. Mūsu ražošanā izmantotie starpprodukti atbilst stingrām prasībām un tiek ražoti Olpha vai iegādāti no kvalificētiem ražotājiem/partneriem.

Kvalitātes kontrole visa procesa laikā

Ražošanas laikā tiek veikta starpproduktu kvalitātes kontrole, lai nodrošinātu kvalitatīva galaprodukta iegūšanu.

Inovācijas kvalitātes kontrolē

Kvalitātes kontroles laboratorijas virzās uz digitalizāciju, lai optimizētu procesus un nodrošinātu augstu izsekojamības līmeni un atbilstību ALCOA+ datu integritātes prasībām. Esam uzsākuši LIMS projekta realizāciju.

Atbilstība prasībām

Gatavais produkts tiek ražots atbilstoši attiecīgās reģistrācijas dokumentācijas prasībām un izmantojot modernas tehnoloģijas un iekārtas.

Augstas kvalitātes iepakojums

Produkti tiek ievietoti kvalitatīvā noslēgtā iepakojumā, tādējādi pasargājot zāles no apkārtējās vides ietekmes un nodrošinot produktu kvalitāti to uzglabāšanas laikā.

Pastāvīga personāla apmācība

Mūsu darbinieki regulāri piedalās iekšēji un ārēji organizētās apmācībās, kas ļauj celt arvien augošo profesionālo līmeni un sekot līdzi mūsdienu tendencēm.

Biznesa partneri

Mūsu pieeja biznesa partneru izvēlē

Mēs sadarbojamies ar uzticamiem un stabiliem ilgtermiņa partneriem, kuri darbojas atbilstoši augstākajiem korporatīvās pārvaldības standartiem. Visos procesu vadības līmeņos mēs izvēlamies tikai pārbaudītus partnerus atbilstoši starptautisko tiesību normām. Olpha ir izstrādājusi un ieviesusi partneru pārbaudes procedūru, kas tiek regulāri pilnveidota un pārskatīta, lai atbilstu visām aktuālajām normatīvo aktu prasībām un uzņēmuma iekšējai politikai.

Licences un sertifikāti

Mūsu sertifikāti

Eiropas Savienības labas ražošanas prakse, Eirāzijas Ekonomikas savienības labas ražošanas prakse, ASV Pārtikas un zāļu pārvaldes (FDA) apstiprinājums un atbilstības sertifikāti ir kvalitātes zīme, ko novērtē mūsu partneri visā pasaulē. Uzņēmumam ir vairāklīmeņu kvalitātes kontroles sistēma, laboratorijās ir ieviesta kvalitātes sistēma atbilstoši GMP un ISO/IEC 17025 prasībām. Sanitāri ekoloģiskā laboratorija ir akreditēta saskaņā ar ISO/IEC 17025.

Raimonds Terentjevs

Kvalitātes nodrošināšanas nodaļas direktors

[email protected]

Sadarbojies ar Olpha

Plašsaziņas līdzekļi

Mediju attiecībām un sadarbības projektiem

Uzņēmējdarbība

Uzņēmējdarbība

Sadarbība sociālajā jomā

Sociāliem mērķiem un potenciāliem projektiem

Karjera

Vakancēm un karjeras iespējām

Uzmanību!

Informāciju par recepšu medikamentiem drīkst skatīt tikai veselības aprūpes darbinieki.

Vai esat veselības aprūpes darbinieks?