Terapeitiskās grupas

Olpha produktu portfelis ietver vairāk nekā 60 zāļu formas, 25 aktīvās farmaceitiskās vielas un vairāk nekā 20 starpproduktus visas ģimenes veselībai. Mūsu produktu portfelis aptver 10 terapeitiskās grupas, un tas tiek nepārtraukti papildināts.

Skat. produktu katalogu

Mūsu galvenās fokusa jomas

Neiroloģija

Stabila nervu sistēma ir pamats labai veselībai, kā arī fiziskajai un garīgajai labsajūtai. Olpha piedāvā recepšu medikamentus dažādu nervu sistēmas traucējumu, tostarp nervu darbības traucējumu, sāpju, atmiņas zudumu, trauksmes un bezmiega, ārstēšanai.

Kardioloģija

Sirds un asinsvadu veselība ir pamats labai dzīves kvalitātei. Olpha medikamenti aritmijas un sirds metabolisma ārstēšanai jau vairāku gadu garumā ir iemantojuši ārstu un pacientu uzticību.

Antibakteriālā terapija

Mikrobu rezistences laikmetā ir svarīgi izvēlēties medikamentus, kas atbilst standartiem jebkuras infekcijas ārstēšanai un profilaksei. Mūsu portfelī ietilpst bezrecepšu un recepšu zāles.

Uroloģija

Olpha piedāvā dažādus medikamentus uroloģisko saslimšanu ārstēšanai. Mūsu medikamenti nodrošina efektīvu dažādu uroloģisko saslimšanu ārstēšanu un profilaksi, sākot ar urīnceļu infekcijām un beidzot ar prostatas veselību.

Sadarbojies ar Olpha

Plašsaziņas līdzekļi

Mediju attiecībām un sadarbības projektiem

Uzņēmējdarbība

Uzņēmējdarbība

Sadarbība sociālajā jomā

Sociāliem mērķiem un potenciāliem projektiem

Karjera

Vakancēm un karjeras iespējām

Uzmanību!

Informāciju par recepšu medikamentiem drīkst skatīt tikai veselības aprūpes darbinieki.

Vai esat veselības aprūpes darbinieks?